Inlägg

Inlägg som Fuzzmeister har skrivit i forumet
Av Fuzzmeister
Skrivet av CGI:

Jag tänkte köpa ny arbetsstation (i bitar och bygga själv) ca Q3-Q4 2025, tror ni att det finns 9900X3D eller 9950X3D då..?

Ryzen 7000 kom väl hösten 22, och X3D våren 23, så det är nog rätt troligt att du kan klicka hem en sån då.

Av Fuzzmeister

Köper nästan alltid lammkorv när det vankas lite korv med bröd. Sorundas lammkabanoss och stensåkras är riktigt bra. Har ni vägarna förbi Barkarby finns det också riktigt trevliga färskkorvar inne på kötthallen. (https://shop.kötthallen.com/product/kotthallens-korvar/)

Av Fuzzmeister
Skrivet av fragande:

Bör nämnas att det av recensionerna att döma handlar om begagnade ("refurbished") diskar även om det inte anges i produktbeskrivningen. Är man beredd att köpa grisen i säcken finns det billigare alternativ, här t.ex..

Har köpt ett par Exos diskar från Digital Emporium, och det har fungerat bra! Inga klagomål på varken paketering eller produkt.

Av Fuzzmeister
Skrivet av killawife:

Jag har ett av deras tidigare XL chassin och detta har 10 st hårddiskplatser, vilket är anledningen till att jag skaffade det. Känns ju inte så jätte Xl precis med bara 2st 3.5" platser. Det hade ju varit bra om det åtminstone fanns som alternativ att man kunde sätta i fler hårddiskkorgar som i de gamla. Det ser ju t.o.m ut som att det lätt hade gått in 2 eller till och med 3 st HDD ovanpå varandra i de befintliga vaggorna.

Men ingen använder väl hårddiskar i sina datorer idag? De kör med en NAS istället. Jag är bara gammalmodig av mig.

Sinnes att det finns 3st platser för 3.5" i vanliga North, och 2st i XL.

Av Fuzzmeister
Skrivet av Lagers:

Superbra pris. men observera att det trådlösa går ner i viloläge så att när du börjar skriva igen så missar den några tecken. både bluetooth och 2.4ghz. Men körde flera månader med kabeln i och det fungerade bra.
MEN ingen WIN-knapp på vänster sida!

Länkade egentligen bara första bästa produkt, men bra att du varnar! Jag är nöjd med det trådbundna fullsize och musmattan i alla fall.

Av Fuzzmeister

Nu rear dom ut alla produkter från ZON, finns en del schyssta klipp enligt mig. Köpte själv två tangentbord och en musmatta!
https://www.netonnet.se/brands/zon%20-%20home%20of%20victory

Är det någon som har använt någon utav mössen under en längre tid, och är du nöjd eller missnöjd i så fall?

Av Fuzzmeister

Produkt: ZON - Home of Victory keyboard3 Wireless
Länk: https://www.netonnet.se/brands/zon%20-%20home%20of%20victory
Kategori: Tangentbord
Prisjakt: https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=7296475
Pris: 199kr

Tack till @Nicklidstrom som tipsade om ett tangentbord tidigare i veckan. Nu är hela sortimentet från ZON nedsatt, tidigare var det bara ett fåtal. Finns en del bra fynd!

https://www.netonnet.se/brands/zon%20-%20home%20of%20victory För att komma till alla produkter.

Av Fuzzmeister

Tjena. Jag har ett ASUS GTX 1070 Dual, ett Asus GeForce GTX 1080 ROG Strix Gaming Advanced och ett MSI GTX 1080Ti Gaming X hemma, Intresserad av något utav korten?

Kollat nyligen avslutade annonser, och priserna verkar ligga på ungefär 1000:- för 1070, 1500:- för 1080 och 2200:- för 1080ti.

Mvh

Av Fuzzmeister
Skrivet av Patsy_P:

Hej

Jag har 4x seagate exos x18 (18tb) som snurrat 4,5 månader. Kan styra crystaldiskinfo pics ikväll.

Om Lacke inte köper alla är jag intresserad! PM isf

Mvh

Av Fuzzmeister
Skrivet av nothingness:

Skaffa lite tinnitus så är det inget problem. Skämt åsido, om man slår på noice cancellation, så upplever jag åtminstone att det där bruset försvinner.

Touchknapparna på Apples laptops. Så ruskigt dåliga att jag hoppas att personen som kom på det har fått sparken, blivit tjärad och sedan kölhalad.

Been there done that!

Rätt tragiskt att man stör sig på ett sånt här litet brus när man hör ett oändligt tjut 24/7.

Av Fuzzmeister
Skrivet av jiimpan:

Vet inte om du provat dessa men jag använder dem och finns inget bakgrundsbrus, om jag inte blivit döv kanske :/
https://www.komplett.se/product/1189295/gaming/spelutrustning...

Intressant, tackar! Får kika in lite recensioner.

Av Fuzzmeister

Trådlösa headsets till PC. Köpt säkert 10st olika i prisklassen 1000-5000kr, men ALLA har bakgrundsbrus. Vet inte om det är själva tekniken som sätter stopp, men lite tråkigt att det inte finns en enda tillverkare som lyckats, om jag inte missat något senaste året!

Man hade kanske kunnat splitta röst/ljud på varsin teknik, där ena kör Bluetooth, och den andra kör Wi-Fi?

Av Fuzzmeister

Är det någon som har sett ett dundererbjudande på en mekanisk hårddisk någonstans? Helst 18TB eller större. Enda som verkar finnas till rimliga priser är recertified diskar, men såna vill man väl helst hålla sig borta ifrån...

Av Fuzzmeister
Nytt bud: 4 000 kr Hämtar
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av Fuzzmeister

Annonsen är avslutad

Av Fuzzmeister

Vi kan avsluta den nu.

Av Fuzzmeister
Skrivet av Yatagarasu:

1 700 kr + frakt. Snabb fråga, vad för kylning har använts för att hålla 1,25 Vcore och 4,7 GHz?

Jag har använt en NH-D15S.

Av Fuzzmeister

Intel i7 8700K, MSI Z370 Gaming Plus, 16GB 2666MHz Crucial Ballistix DDR4

Halloj!

Tänkte göra mig av med min nuvarande setup, som fortfarande tågar på som ett ånglok, i mitt tycke.

Till salu:
Intel i7 8700k
MSI Z370 Gaming Plus
16gb 2666mhz Crucial Ballistix DDR4

Jag har kört processorn på ca 1,25V Vcore samt 4,7GHz på alla kärnor. Har inte försökt klocka högre än så, eftersom processorn har presterat så pass bra ändå. Troligtvis så går det att komma upp runt 5GHz om man så vill. En delid + vattenkylning och "sky is the limit"
Delarna finns i Haninge, cirka 25 min söderut från Stockholm city. Delarna kan skickas i ESD-påse + Moderkortskartong, men föredrar upphämtning hemma hos mig!

Mvh Ludde

Läs hela annonsen här

Av Fuzzmeister
Skrivet av RaidSoft:

Kan säga att jag hört från andra som spelar escape from tarkov och har fått väldigt bra resultat med 5800X3D, har dock ingen personlig erfarenhet med det specifikt. Ska dock vara ett av de spelen som tjänar väldigt mycket på 3D cachen.

Trevligt. Kanske är lika bra att man klickar hem en sån ändå!

Av Fuzzmeister
Skrivet av Omega5509:

Absolut. bytte från 3900x till 5800x3d. även i spel som är "gpu-bundna" får man ju fps-dips pga cpu. med en betydligt snabbare cpu får du färre och framförallt inte lika djupa dips. spel som mmorpgs och t.ex. x4 foundations så kan kamma hem nästan dubblerad fps från min erfarenhet.

Men är du nöjd med prestandan just nu, inte märker dips eller andra problem så kan du gott vänta. kanske knipa en begagnad sen. även fast det är bra pris på dom redan nu. Gött å bara kunna ploppa i ny cpu å förlänga livet på datorn några år

Du råkar inte lira Escape from tarkov? Hade vart kul att veta ungefär vad du hade för frames innan och efter bytet, i så fall!

Sitter på en 8700k just nu, men har en 3900x + ASUS Prime X570-Pro + 32gb 3600Mhz liggandes. Undrar om det är värt att byta, eller om man bara ska köpa en 5800x3d direkt?